Pasta Met Pittige Tomatensaus

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In pan penne in ruim kokend water met zout in 12-14 minuten beetgaar koken. Tomaten wassen en in stukjes snijden. Peper opensnijden, zaadlijsten verwijderen en fijn hakken. Tomaat en peper in magnetronschaal mengen. Knoflook pellen en erboven uitpersen, Provencaalse kruiden, zout en peper naar smaak toevoegen. In magnetron tomaatmengsel afgedekt ca. 5 minuten op vol vermogen (700 Watt) verwarmen tot tomaatstukjes zacht zijn. Intussen bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Ham in repen van ca. 2 cm breed snijden. Tomatenmassa met staafmixer pureren tot gladde saus. Bosuitjes en ham erdoor scheppen en saus onafgedekt nog 1-2 minuten op vol vermogen verwarmen. Pasta afgieten en in diepe borden scheppen. Tomatensaus erover verdelen. Serveren met geraspte parmezaanse kaas en rucola-sla.

Pasta Met Pittige Tomatensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept