Brooddriehoekjes Met Ratatouille

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 ? C. Pel en snipper de ui. Snijd de courgette en aubergine in blokjes en de olijven in vieren. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een pan en roerbak de ui, courgette en aubergine ca. 3 minuten. Pers de knoflook erboven uit. Roer de tomatensaus, olijven en kruiden erdoor. Voeg zout en peper naar smaak toe en laat de ratatouille ca. 10 minuten zachtjes sudderen, tot een dikke saus ontstaat. Snijd een kapje van de brooddriehoeken en hol ze wat uit. Bestrijk de buitenkant met olijfolie. Verkruimel de geitenkaas. Schep de ratatouille in de brooddriehoeken en strooi de geitenkaas erover. Zet de driehoeken met de kapjes ernaast op de bakplaat en laat ze in de oven in ca. 15 minuten knapperig bruin worden. Zet de kapjes erop.
Voorbereiding
stijd: ca. 30 minuten

Brooddriehoekjes Met Ratatouille is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ratatouilletaart met aardpeer
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lasagne met ratatouille
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme rijstsalade met spekreepjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hartige wentelteefjes met geitenkaas en honing
20 min-
Bekijk recept
Toastjes met vis en peterselie
35 min Snack
Bekijk recept
Wentelteefjes
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Australia salade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept