Chili Van Rundsvlees

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij het stoofvlees in stukken van ongeveer 2,5 cm. Verwarm de olie in een kookpan op een hevig vuur en bak het vlees in verschillende keren gaar. Hou het vlees apart. Snij de ui in grove dobbelstenen, laat ze een paar minuutjes slinken in wat olie. Voeg het vlees er weer bij, samen met de look, de tomaten, het bier, de paprikapoeder, de Provencaalse kruiden en het bouillonblokje. Voeg een weinig peper en zout toe, leg het deksel op de pan en laat ongeveer 1u 15min. gaar worden op een zacht vuurtje. Voeg de rode bonen, de bruine suiker en de cayennepeper toe. Laat nog 15 minuutjes stoven. Dien op met wilde rijst.

Chili Van Rundsvlees is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Dipsaus met wasabi
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrild Argentijns rundvlees met chimichurrisaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marinade voor lam en ander rood vlees
Bijgerecht
Bekijk recept

Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept