In kom geitenkaas met 2 eetlepels olie, creme fraiche en citroensap door elkaar mengen tot romig mengsel ontstaat. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Helft van Provencaalse kruiden fijnsnijden en door geitenkaasmengsel scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Geitenkaasroom tot gebruik afgedekt in koelkast zetten. Oven voorverwarmen op 225 C . Bakplaat bekleden met bakpapier en invetten met rest van olie. Aardappels wassen en in schil 6 minuten koken, afgieten en even laten afkoelen. Intussen paprika wassen, schoonmaken en in kleine blokjes snijden. Rest van Provencaalse kruiden fijnsnijden. Aardappels schillen en boven kom met grove rasp raspen. Paprika, ei. zout, peper en fijngesneden kruiden door aardappelrasp mengen. Op bakplaat 8 kleine porties van aardappelmengsel scheppen. Porties beetje afplatten met lepel. In midden van oven 20 - 25 minuten bakken tot rosti goudbruin en knapperig is, halverwege voorzichtig keren. Rucola over twee borden verdelen en warme rosti erop leggen. Geitenkaasroom over rosti schenken of apart erbij serveren.
Provencaalse Rosti Met Paprika En Geitenkaasroom is een recept van Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Krokant bladerdeegtaartje met frambozen en geitenkaasroom