Tequila-basilicumsorbet

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook het water met de suiker tot siroop. Basilicum en spinazie blancheren en laten schrikken in ijsblokjeswater . De twee mixen met de afgekoelde suikersiroop, door de fijne zeef gieten en afgedekt goed koud laten worden in de koelkast. De gekoelde Tequila en het citroensap toevoegen. Giet het mengsel in de ijsmaker en volg de instructies van de fabrikant.

Tequila-basilicumsorbet is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Appel-basilicumsorbet met frambozen
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Tomaten-basilicumsorbet.*
0-10 min -
Bekijk recept
Tomaten-Basilicumsorbet
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Tomaten-basilicumsorbet
0-10 min -
Bekijk recept

Tequila sunset
5 min
Bekijk recept
Mangosorbet
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Klassieke margarita
5 min
Bekijk recept
Ijsthee met krieken en tequila
Snack
Bekijk recept