Boen 2 limoenen schooon onder stromend water. Rasp de groene schil van 1 limoen dun af en trek met een citrustrekker dunne reepjes schil van de andere schoongeboende limoen voor de garnering. Pers alle limoenen uit (ca. 2 1/2 dl sap). breng 75 ml water met de suiker en de limoensap al roerend aan de kook totdat alle suiker is opgelost. Laat de siroop afkoelen en roer het limoensap erdoor.Doe het mengsel over in een diepvriesdoos en laat het ijs in ca. 4 uur bevriezen. Roer het ijs het eerste uur elke 15 minuten met een vork om en daarna elk half uur. Snijd de granaatappel in vieren en druk de zaadjes eruit. Bewaar ze tot gebruik in een afgesloten doosje in de koelkast. Neem het ijs ca. 15 min. voor serveren uit de diepvries en zet het in de koelkast. Schep mooie bollen van het ijs en lepel de granaatappelpitten erover. Garneer met de reepjes limoenschil en een toefje munt.