Snijd het korstdeeg in de gewenste vorm en bak in de oven gaar en mooi bruin. Bestrooi de plakken met poedersuiker en zet het bakblik even terug in de oven, zodat de suiker kan karameliseren. Laat de plakken afkoelen. Doe alle ingredienten voor het ijs, behalve de rivesaltes in een pannetje en breng het geheel aan de kook. Kook het geheel 1 minuut door het laat het goed afkoelen. Roer de muscat de rivesaltes door het mengsel en draai hier in de ijsmachine sorbetijs van. Roer de creme fraiche stevig door en breng op smaak met de rivesaltes. Dompel de perziken en abrikozen korte tijd onder in kokend water en leg ze direct in een bak met ijswater. Ontvel de vruchten en snijd het vruchtvlees in plakjes. Bestrijk de korstplakken met de creme fraiche en leg hier het fruit op. Leg 2 gedecoreerde plakjes op elkaar en leg dit stapeltje op de borden. Leg een bolletje ijs naast de stapelaar en garneer met een suikerdecoratie en een takje munt.
Sorbet Met Abrikoos En Perzik is een recept van Smulweb.nl