Warme Geitenkaas Met Honingsaus

1
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak intussen de honingsaus. Dit kan ook eerder, dan kun je hem nu opwarmen. Maak ongeveer een halve tot een hele deciliter bouillon (weinig, dus) met behulp van een bouillonblokje. Breng die aan de kook en bind de bouillon met allesbinder (gewoon erin strooien en doorroeren). Op een halve deciliter bouillon was een theelepel allesbinder genoeg. Laat de saus nog 5 minuten heel zachtjes koken, daar wordt-ie helderder van. Roer dan de honing door de bouillon. De hoeveelheid hangt af van je smaak maar het moet wel zoveel zijn dat je honing proeft. Ook de hoeveelheid bouillon hangt af van de hoeveelheid honingsaus die je lekker vindt. Een beetje experimenteren dus. Als je niet ontzettend dol bent op honing, is een dessertlepel honing voldoende. Leg nu de sla op een bordje en leg de gebakken geitenkaas daar bovenop. Giet de honingsaus er overheen en serveer direct.

Warme Geitenkaas Met Honingsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Runderribeye met cranberry-honingsaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tamme eendenborst met oestersaus
45 min-
Bekijk recept
Rachel Khoo's pad elzas
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met soja-honingsaus
10 min Snack
Bekijk recept

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Warme salade van sperziebonen met geitenkaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept