Maak intussen de honingsaus. Dit kan ook eerder, dan kun je hem nu opwarmen. Maak ongeveer een halve tot een hele deciliter bouillon (weinig, dus) met behulp van een bouillonblokje. Breng die aan de kook en bind de bouillon met allesbinder (gewoon erin strooien en doorroeren). Op een halve deciliter bouillon was een theelepel allesbinder genoeg. Laat de saus nog 5 minuten heel zachtjes koken, daar wordt-ie helderder van. Roer dan de honing door de bouillon. De hoeveelheid hangt af van je smaak maar het moet wel zoveel zijn dat je honing proeft. Ook de hoeveelheid bouillon hangt af van de hoeveelheid honingsaus die je lekker vindt. Een beetje experimenteren dus. Als je niet ontzettend dol bent op honing, is een dessertlepel honing voldoende. Leg nu de sla op een bordje en leg de gebakken geitenkaas daar bovenop. Giet de honingsaus er overheen en serveer direct.
Warme Geitenkaas Met Honingsaus is een recept van Smulweb.nl