Driekazentaartjes

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop in een kom de fromage frais met de eieren en de helft van de Parmez.kaas..Kruid met zout,peper en nootmuskaat. Snijd de mozzarella in blokjes van 1 cm. en verdeel die over de pasteibakjes. Giet het eier-kaasmengsel erover en bestrooi met de rest van de Parmez.kaas. Bak ze 15-20 min. in de oven tot ze stevig en goudbruin zijn. Bereid intussen de tomatensaus. Halveer de tomaten en verwijder de pitjes. Hak de tomaten in grove stukjes en vermeng die met de basilicum,olijfolie, zout en peper. Zet ieder taartje op een verwarmd bord en voeg een royale lepel saus toe. Garneer met basilicum en dien meteen op.

Driekazentaartjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker