Doe wat olijfolie en een uitgeperst teentje knoflook in een pan. Daarna gesnipperde ui erbij en fruit dit glazig. De spinzie erdoorroeren. Daarna de cremefrache en geitenkaasje erbij doen wat zout en peper of andere kruiden naar wens. Dit alles op een zacht pitje roeren tot het een gladde massa is. Als laatste doe je de gehakte hazelnoten erbij of de cashewnoten. Dit spinaziegoedje in de sprinvorm doen. Als laatste eimengsel erover heen gieten. Letop, dit eimengsel even door de spinazie roeren!! Ook moet de spinazieprut niet te vochtig zijn, een beetje allesbinder doet wonderen! Maak de taart nu af met nog wat plakjes kaas en wat kerstomaatjes.Bestrooi taartnog met wat Provencaalse kruiden en doe het in de oven en bak de taart af in 30-40 min. Stand 3-
4. Ook een beetje naar eigen inzicht.
Spinazietaartje Met Geitenkaas En Noten is een recept van Smulweb.nl