Geraffineerde Salade Met Gegrilde Geitenkaas En Kappertjes.

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Limoen uitpersen. 2 takjes Koriander achterhouden, test fijn knippen in kommetje olie, limoensap, azijn, mosterd en honing of zoetstof. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Kappertjes en koriander erdoor scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Lollo rosso wassen, droog maken en over vier borden verdelen. Van Struikje witlof 4 of 8 blaadjes afnemen en wassen. Op elk bord 1 of 2 blaadjes witlof leggen. De geroosterde uitgestoken broodjes even in een ovenschaal leggen met de geitenkaas erop. Kaasjes ca. 1- cm onder hete grill schuiven en in ca. 3 minuten iets laten smelten en lichtbruin kleuren. Op bord leggen. Garneren met koriandertakjes,

Geraffineerde Salade Met Gegrilde Geitenkaas En Kappertjes. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met jumbogarnalen, avocado en waterkers
10 min
Bekijk recept

Havermout-rozijnenkoekjes zonder geraffineerde suiker
15 min
Bekijk recept
Varkensvlees in szechuansaus
Bekijk recept
Varkensvlees in szechuansaus
Bekijk recept
fruit zoals in versailles
30 min Nagerecht
Bekijk recept