Oosterse Champignonsoep Met Peper En Gember

4
20-30 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De olie in een grote pan verhitten en hierin de sjalotjes fruiten tot ze zacht zijn. De bleekselderij, gemberwortel en peper 3-4 minuten meefruiten en vervolgens de wortels, shiitake en geweekte paddestoelen en maiskorrels erdoor roeren. Alles 5-10 minuten op laag vuur verwarmen. Het weekwater met sojasaus erop schenken en aan de kook brengen. Intussen de mie 4 minuten in kokend water leggen, laten uitlekken en met de peultjes of sugarsnaps en de helft van de koriander bij de soep doen. De soep weer aan de kook brengen en 2-3 minuten doorkoken tot de peultjes beetgaar zijn. Met de resterende koriander garneren en direct serveren.

Oosterse Champignonsoep Met Peper En Gember is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelgember vinaigrette
- 10 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept