Gegratineerde Pompoensoep

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-pompoenpitten verwijderen (drogen en bewaren), vruchtvlees in blokjes snijden -aardappelen schillen en in blokjes snijden -prei in ringen snijden en spoelen -olie verhitten, pompoen, aardapelen, prei en knoflook erdoor scheppen -alles gedurende 5 à 6 min. stoven op een zacht vuur -schep de provencçaalse kruiden erdoor en schenk de bouillon erbij, het geheel nu gedurende 20 à 25 min. zachtjes gaar laten koken -de soep pureren met de staafmixer tot een gladde, gebonden soep -schep de soep in voorverwarmde borden en strooi er de gemalen kaas en komijn over -schuif de borden onder de grill en laat de kaas 2 à 3 min. smelten -serveer de soep met italiaanse soepstengels omwikkeld met rauwe ham

Gegratineerde Pompoensoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pompoensoep met basilicumolie
20 min -
Bekijk recept
Pompoensoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep met salie en spek
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept