RISOTTO

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

* Verhit de olie samen met de boter en fruit hierin ui en knoflook.* Voeg de rijst toe en schep het geheel om tot de rijst glazig is.* Giet 2/3 deel van de bouillon erbij ,schep alles om en zet de pan op laag vuur ,eventueel op een vlamverdeler.* Voeg na 10 minuten de zeevruchten en de doperwten toe.* Schep alles om en voeg de helft van de overgebleven bouillon toe.* De rijst is na circa 20 minuten beetgaar.* Voeg eventueel nog wat bouillon toe ,tot de risotto dik en vloeibaar is.* Bestrooi met versgemalen zwarte peper en garneer met parten citroen.

RISOTTO is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept