Stoof een gehakte ui in een stoofpan met de olijfolie. Voeg er de helft van de in fijne reepjes gesneden paprika en een handvol peterselie bij. Wanneer alle groenten zacht zijn, voegt u er de tomatencoulis en de witte wijn bij. Alles mixen, voeg er dan de mosselen en de roze garnalen bij en laat alles nog 5 minuten zachtjes sudderen. Overgiet het bouillonblokje, het laurier, de saffraan en de peper met 2 koppen van het kookvocht van de mosselen. Breng dit aan de kook, giet er de rijst bij, zet het vuur zachter en laat alles gedurende 20 min koken met het deksel op een kier, onder regelmatig omroeren. Ondertussen snijdt u de rest van de paprika in fijne schijfjes die u snel braadt in een braadpan met enkele druppels olijfolie. Hak de rest van de peterselie fijn. Wanneer de rijst gaar is, brengt u alles op smaak en voegt u de peper en de peterselie bij.
Risotto Met Mosselen En Garnalen is een recept van Smulweb.nl