Risotto Met Sla En Zalm

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De buitenste, dikkere, slabladen in 60 ml visbouillon laten zacht worden. en in een mixer pureren. De binnenste slabladen in dunne reepjes snijden en aprt zetten. De uitjes in de helft van de boter fruiten tot ze goudgeel zijn. De rijst toevoegen en enige minuten meebakken. Witte wijn toevoegen en op hoog vuur laten verdampen. Beetje bij beetje de hete visbouillon erbij schenken en zachtjes laten koken. Nu en dan omroeren (als er binna geen vocht meer is, nieuwe bouillon bijschenken). Na 12 minuten van de kooktijd de zalm en de gepureerde sla toevoegen en nog 4 a 5 minuten laten koken. Van het vuur nemen. De in reepjes gesneden sla, de rest van de boter en de Parmezaanse kaas erdoor roeren en direct opdienen.

Risotto Met Sla En Zalm is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept