CHAMPIGNON - BLAUWEKAAS - ROSOTTO

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Fruit ui en knoflook in boter en olie tot glazig.
  • 2 Voeg rijst erbij en bak en roer goed tot alle rijst korrels is bedekt met olie en boter.
  • 3 Voeg witte wijn erbij en kook al omscheppen tot bijna alle wijn is geabsorbeerd.
  • 4 Voeg warme bouillon al omscheppend beetje voor beetje erbij, na elke toevoeging moet vocht bijna helemaal geabsorbeerd zijn. (in totaal duurt het zo 25 min.)
  • 5 Voeg champignons voor de laaste 10 min. erbij.
  • 6 Geur met zout en peper en roer Pecorino kaas en basilicum erdoor.
  • 7 Verdeel plakken blauwe kaas erover en serveer direct.

CHAMPIGNON - BLAUWEKAAS - ROSOTTO is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Milanese Rosotto
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Maaltijd Groentesoep
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse bonenstoof met spek, prei en ui
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept