Paella A La Celia

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Calamaris schoonmaken olie in kookpan doen (flinke scheut) calamaras erin doen met 1 ui en 2 teentjes knoflook en bakken met wat peper, zout en sambal Varkensvlees grof snijden en in een (andere)pan in de olie bakken met ui en knoflook. Dit kwartiertje laten bakken en dan kipfilet in kleine stukjes toevoegen. Dan weer kwartiertje laten bakken. peper , zout en sambal toevoegen. Mosselen kort koken en dichte mosselen weggooien. In de paellapan de olie van de calamaras doen, de calamaras, kip en varkenvless, mosselen en het NAT van de paprika in blik toevoegen. Dan de rijst in de pan doen. De saffraan moet op de deksel van een pan hebben gelegen (en dus warm zijn geworden) dan tussen je vingers versnipperen boven de pan. Voor elke hoeveelheid rijst ongeveer 3 hoeveelheden water toevoegen, Let op hiervoor warm water gebruiken!! je kunt het kookvocht van de mosselen hiervoor gebruiken. De gamba`s erna toevoegen en 15 min laten koken dan 5 met deksel op de pan (of aluminiumfolie) zonder gas eronder laten staan, om het droog te laten worden. Eet smakelijk!!!!

Paella A La Celia is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Paella
45 min-
Bekijk recept
5-ingrediënten-paella
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Half-uurtje paella met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijke paella met kip en garnalen
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept