De olie in een wok verhitten. De noten hierin bakken tot ze gaan geuren,en dan uit de wok halen. Het vlees al roerend gaar bakken in de rest van de olie. De groenten,de knoflook en de gember toevoegen en knapperig bakken. Met sojasaus en rijstwijn blussen, op smaak brengen en het mengsel al roerend nog ongeveer 3 min. gaar laten worden, eventueel nog een beetje water toevoegen. Over de borden verdelen,de noten erover strooien en serveren. KOOKTIP: Gember is een van de belangrijkste Aziatische kruiden. Het is gedroogd en gemalen,maar ook het hele jaar door vers verkrijgbaar. De bijzondere aromatische,kruidige-scherpe, verse gember dient u altijd in de koelkast te bewaren. Goed verpakt in keukenpapier en plastic folie blijft de gember een paar weken goed. Snijd of breek voor gebruik een stuk gember af, schil dit dun en rasp het bij voorkeur op een speciale gemberrasp die verkrijgbaar is in de meeste toko′s. Gember geeft gerechten een bijzonder accent en een wat oosterse smaak.