. Kook de rijst 8 minuten in een pan met ruim kokend water en zout. Kook intussen de broccoliroosjes in een pan met ruim kokend water en zout in ca. 3 minuten beetgaar. Laat de broccoliroosjes uitlekken.
2. Giet de rijst af en laat deze nog 15 minuten afgedekt staan. Verhit intussen de olijfolie in een wok en roerbak hierin de kip met Italiaanse kruiden in ca. 5 minuten rondom goudbruin en gaar. Fruit de ui en knoflook ca. 2 minuten op middelhoog vuur met de kip mee. Voeg de broccoli aan de kip toe en roerbak deze ca. 1 minuut op middelhoog vuur mee.
3. Roer de slagroom en geraspte kaas door het gerecht en laat de saus op zacht vuur ca. 2 minuten tot een romige saus inkoken.
4. Verdeel de rijst en romige Italiaanse kip over vier borden en garneer de kip met zongedroogde tomaten.
Gele Rijst Met Romige Italiaanse Kip is een recept van Smulweb.nl