Provencaalse Runderstoof

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter en de olijfolie in een braadpan en bak hierin de spekblokjes licht krokant. Schep ze uit de pan. Bak het rundvlees rondom bruin in het bakvet. Schep het uit de pan bij de spekjes. Roerbak de ui, winterwortel, knoflook en paprika 2 minuten en schep de bloem erover. Giet de wijn en de fond erbij en verwarm even. Voeg het vlees weer toe met de Provencaalse kruiden. Stoof met deksel op de pan minimaal 2 uur of tot het vlees zacht is. Voeg het laatste half uur de kastanjechampignons en de olijven toe.

Provencaalse Runderstoof is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zoete runderstoof met pompoen
105 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderstoof met pompoen
115 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaamse runderstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaamse runderstoof
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept