PROVENCAALSE STOOFPOT

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-bak vlees in boter en olie bruin -voeg iets verwarmde cognac eraan toe en steek damp aan en laat rustig uitbranden -voeg iets verwarmde wijn toe en laat enkele seconden goed doorkoken -voeg zout, peper, paprikapoeder, tijm, peterselie, laurierblad, sinaasappelschil, spaanse pepertje(kan ook heel gelaat worden), en knoflook toe -laat ongeveer in 2+1/2 uur op zacht vuur gaar smoren(als te droog word water toevoegen) -voeg olijven 10 min voor einde eraan toe.

PROVENCAALSE STOOFPOT is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kikkererwten-paprikastoofpot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frites met zuurvlees
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept