Zoek
Tijm-honingbiefstuk Met Provencaalse Andijvie
4
10-20 min -
Smulweb.nl
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 biefstukken
2 el kastanjehoning
1 el fijngesneden tijm
1 fijngesneden rode peper
zeezout
50 g boter
1 el zonnebloemolie.
voor de andijvie: 1 stronk andijvie
1 el olijfolie
zout
peper
1 el fijngesneden zwarte olijven
1 teentje knoflook fijngesneden
dunne reepjes schil van 1/2 citroen. Voorbereiding Andijviestronk in ruim kokend water met zout in ca 4 min beetgaar koken
laten uitlekken (tussen 2 doeken met een zwaar gewicht erop). Biefstukken met honing insmeren en bestrooien met tijm
rode peper en zeezout. Boter en zonnebloemolie verhitten en hierin biefstukken snel aan beide kanten dichtschroeien
op laag vuur 8 min laten garen tot ze rose zijn. Intussen andijvie in grote stukken snijden. Bereidingswijze In 1 el olijfolie andijvie met knoflook 5 min roerbakken
bestrooien met olijven
citroen
zout en peper
lekker met aardappelen gekookt in water met zout en een takje
Bereiding
In 1 el olijfolie andijvie met knoflook 5 min roerbakken, bestrooien met olijven, citroen, zout en peper, lekker met aardappelen gekookt in water met zout en een takje tijm.
Tijm-honingbiefstuk Met Provencaalse Andijvie is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviesalade met tonijn
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse andijviestamppot met rookworst
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse andijviestamppot
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur-
Voorgerecht
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept