Provencaalse Tomaten-Tonijnschotel

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De olie verhitten in een grote pan en de uien glazig laten worden.De uien wat opzij schuiven en de tonijn licht bakken.De tomaten toevoegen en het geheel 5 minuten laten sudderen.De cognac vewarmen in soeplepel,over de de vis gieten en aanstekken(let op dat de afzuigkap uit staat)wijn tijm en laurierblad toevoegen en de vis afgedekt 10 minuten en vervolgens zonder deksel 10 minuten laten smoren.De peterselie hakken en de knoflook zeer fijn snipperen.Het laurierblad uit de pan nemen.De vis uit de pan nemen .De saus op een hoog vuur snel wat in laten koken op smaak brengen met zout en peper en op de vis scheppen.De peterselie en knoflook over de vis strooien .

Provencaalse Tomaten-Tonijnschotel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Provençaalse tonijnschotel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse tonijnschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi-tonijnschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tonijnschotel met pasta
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept