Verwarm de oven voor op 200?C(hetelucht 180?C). Bekleed een bakplaat met bakpapier. Wrijf de biefstukken in met peper. Meng de balsamico-azijn met de sojasaus en schenk dit over de biefstukken. Laat ze ca. 15 minuten marineren. Borstel intussen de aardappels schoon onder stromend water en snij ze in parten. Kook de aardappels in ca. 10 minuten halfgaar. Giet ze af, dep de aardappels droog en verdeel ze over de bakplaat. Bestrooi de aardappels met de Provencaalse kruiden, zout en peper. Besprenkel de aardappels met de wijn en de olijfolie. Rooster de aardappels midden in de oven in ca. 20 minuten gaar en goudbruin. Verhit een grillpan op een hoof vuur en grill de biefstukken in ca. 4 minuten medium. Laat de biefstukken even rusten en serveer ze met de geroosterde aardappelpartjes.