Gegrilde Biefstuk

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200?C(hetelucht 180?C). Bekleed een bakplaat met bakpapier. Wrijf de biefstukken in met peper. Meng de balsamico-azijn met de sojasaus en schenk dit over de biefstukken. Laat ze ca. 15 minuten marineren. Borstel intussen de aardappels schoon onder stromend water en snij ze in parten. Kook de aardappels in ca. 10 minuten halfgaar. Giet ze af, dep de aardappels droog en verdeel ze over de bakplaat. Bestrooi de aardappels met de Provencaalse kruiden, zout en peper. Besprenkel de aardappels met de wijn en de olijfolie. Rooster de aardappels midden in de oven in ca. 20 minuten gaar en goudbruin. Verhit een grillpan op een hoof vuur en grill de biefstukken in ca. 4 minuten medium. Laat de biefstukken even rusten en serveer ze met de geroosterde aardappelpartjes.

Gegrilde Biefstuk is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept