Franse Gemarineerde Biefstuk

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Marineer 4 entrecotes (vetrand hier en daar insnijden tot op het vlees) 1 uur in een mengsel van 1 eetlepel tomatenketchup, 1 eetlepel rode wijn, 1 teentje knoflook uit de pers, 3 eetlepels olijfolie en 2 eetlepels proven?aalse kruiden. Dep ze droog en bak ze (in olijfolie met bakboter).

Franse Gemarineerde Biefstuk is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse groenten- en broodgratin
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept