Verwarm de oven voor tot 225?C(hetelucht 205?C). Bekleed een bakplaat met bakpapier. Doe 450g mix voor pizzabodem(Honig)in een grote kom en voeg 250ml handwarm water, 1 theelepel verse tijmblaadjes en 2 eetlepels olijfolie toe. Kneed met de handen tot een soepel deeg. Rol het deeg uit tot een grote rechthoekige lap en leg de lap op de bakplaat. Veeg 400g gemengde paddestoelen schoon en snij ze in grove stukken. Pel en pers 1 teentje knoflook. Verhit 40g boter in een koekenpan en bak de paddestoelen en de knoflook snel bruin. Bestrijk het pizzadeeg met 100g roomkaas met Provencaalse kruiden(Bressot)en verdeel de paddestoelen erover. Strooi 4 eetlepels geraspte parmezaanse kaas erover en bak de pizza midden in de oven in ca. 15 minuten gaar. Verdeel 50g verse rucola over de pizza en besprenkel met 2 eetlepels truffelolie. Bestrooi met peper en serveer de pizza direct.
Paddestoelenpizza Met Truffelolie is een recept van Smulweb.nl