Sorbet Grand Cru

6
30-60 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng 2 dl. water met de suiker aan de kook tot de suiker is opgelost. Laat de suikerstroop afkoelen en roer het citroensap en het bier erdoor. Draai hiervan ijs in de ijsmachine of schenk het mengsel in een ijslaatje en laat het ca. 8 uur bevriezen (af en toe doorscheppen). Schenk voor het serveren 1-2 eetl. brandewijn over het ijs.

Sorbet Grand Cru is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Chocolade-eclairs met grand cru pure chocolade
Nagerecht
Bekijk recept
Konijn in Rodenbach Grand Cru
0 min
Bekijk recept
Sorbet Van Meloen En Ananas
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Mosterdsoep 1er Cru
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Twee soorten chocolade ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Tropische zon
Nagerecht
Bekijk recept
Carpaccio van ananas met limoen- en muntsorbet
Nagerecht
Bekijk recept
Mangosorbet
15 min Nagerecht
Bekijk recept