Chocolade Ijs Met Sorbet Van Bloedappelsienen

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vermeng het bloedsinaasappelsap met het sap van de citroen en de rietsuikersiroop en laat 20 minuten in een roomijsmachine draaien. Of: giet het mengsel in een bakje en zet het 30 minuten in de diepvriezer. Vermeng grondig met een vork en zet het mengsel terug in de diepvriezer. Vermeng grondig ieder kwartier tot de sorbet vast genoeg geworden is. Verwarm de chocolade in een warmwaterbad. Klop de eierdooiers met de helft van de suiker tot een bijna witte en stevige massa. Verwarm de room met het overschot van de suiker tot de suiker gesmolten is. Vermeng de gesuikerde room met de gesmolten chocolade en het eimengsel. Roer de koude melk door de chocolademassa en laat het mengsel 20 minuten draaien in een ijsroommachine.

Chocolade Ijs Met Sorbet Van Bloedappelsienen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sorbet van bloedappelsienen
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade Ijs Met Sorbet Van Bloedappelsienen
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade Ijs Met Sorbet Van Bloedappelsienen
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Louisiana Salade
20-30 min -
Bekijk recept

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept