Sorbet Van Meloen Met Banyulsaus

4
30-60 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng voor de saus de Banyuls wijn met de suiker in een pannetje aan de kook. Flambeer dit, laat het tot 4 a 5 dl inkoken. Maak de maizena aan met 3 eetlepels water en roer dit door de Banyulssaus. Neem de pan van het vuur zodra de saus begint te koken. Passeer de suas eventueel door een fijne zeef. Laat de saus goed afkoelen.

Sorbet Van Meloen Met Banyulsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Twee soorten chocolade ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Tropische zon
Nagerecht
Bekijk recept
Carpaccio van ananas met limoen- en muntsorbet
Nagerecht
Bekijk recept
Mangosorbet
15 min Nagerecht
Bekijk recept