Kersen Sorbet

4
Langer dan 1 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De slagroom met de suiker stijfslaan en in een spuitzak met grof stervormig mondje overdoen. Het amandelschaafsel goudbruin roosteren in een droge koekenpan. In vier sorbetglazen 2 bolletjes ijs scheppen. De kersen op 4 na, over de glazen verdelen en er nog een scheutje likeur over schenken. De glazen bijna vullen met het bronwater.

Kersen Sorbet is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Twee soorten chocolade ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Tropische zon
Nagerecht
Bekijk recept
Carpaccio van ananas met limoen- en muntsorbet
Nagerecht
Bekijk recept
Mangosorbet
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Stokbrood met mozzarella, kip & kersen
10 min
Bekijk recept
Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min Gebak
Bekijk recept
Schapenkaas met kersencompote
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept