Ananas Sorbet

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de ananas uitlekken en bewaar het sap. Snijd 4 stukjes ananas in kleine dobbelsteentjes en wrijf de rest van de ananas en de abrikozen door een nylon zeef. Vermeng de vruchten puree met citroensap. Breng ananas sap aan de kook en los de suiker erin op. Roer dit mengsel door de vruchten puree. Vul een ijsla met dit mengsel en laat bevriezen. Doe het bijna bevroren ananasijs in een gekoelde kom en klop het met een garde. Roer de maraquin erdoor en laat het ijs verder bevriezen. Verdeel de ananas sorbet over 4 glazen coupes en garneer deze met de dobbelsteenjes ananas

Ananas Sorbet is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Twee soorten chocolade ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Tropische zon
Nagerecht
Bekijk recept
Carpaccio van ananas met limoen- en muntsorbet
Nagerecht
Bekijk recept
Mangosorbet
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept