Sorbet A La Geuze

4
0-10 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe een halve liter water met 250 gram suiker in een pan en breng het aan de kook. - Neem het dan diret van het vuur en laat de suikerstroop afkoelen. - Voeg dan de 3 dl geuze bij de suikerstroop. - Doe het er gezeefde citroensap bij. - Doe de massa in de sorbetiere en draai er ijs van (kan ook eventueel in de dievries met regelmatig omzetten). - Klop nu het eiwit schuimig en voeg dit halverwege de draaitijd bij de ijsmassa. - Schep de sorbet in 12 gekoelde glazen. - Bij het serveren een beetje geuze over het ijs gieten. Deze sorbet kan ook met Kriekbier worden gemaakt.

Sorbet A La Geuze is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Konijn met Geuze
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romig witloofsoepje, afgewerkt met een vleugje Geu
0 min
Bekijk recept
Romig witloofsoepje, afgewerkt met een vleugje Geu
0 min
Bekijk recept
Blinde Vinken Met Geuze
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Twee soorten chocolade ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Tropische zon
Nagerecht
Bekijk recept
Carpaccio van ananas met limoen- en muntsorbet
Nagerecht
Bekijk recept
Mangosorbet
15 min Nagerecht
Bekijk recept