Uiensoep Met Rozemarijn

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe 25 gram boter en een 3 eetlepels olijfolie in een pan met dikke bodem. Fruit hierin de uien lichtbruin. Voeg de bloem toe en roer goed door. Blus alles af met de witte wijn. Voeg dan de bouillon en de andere ingrediënten toe en laat alles gedurende een half uur tot drie kwartier zacht koken. Serveer de soep met vers gemalen peper.

Uiensoep Met Rozemarijn is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse uiensoep met tostirepen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasbrood met uiensoep
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Uiensoep met tofu
40 min Voorgerecht
Bekijk recept