Franse Uiensoep

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel en snipper de uien en bak ze geel en gaar in 40 g boter in ca. 10 minuten. Breng op smaak met peper. Schep de uien in een diepe ovenschaal. Besmeer het brood aan beide kanten met 40 g boter, bak het in een koekenpan om en om en leg de sneetjes op de uien, zodat ze er geheel mee zijn bedekt. Giet de bouillon over het brood en laat ze erin trekken. Strooi een dikke laag geraspte kaas over het brood, leg er een paar stukjes boter op en laat het gerecht in een oven van 180 ?C lichtbruin worden.

Franse Uiensoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse uiensoep met tostirepen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasbrood met uiensoep
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Uiensoep met tofu
40 min Voorgerecht
Bekijk recept

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse groenten- en broodgratin
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept