Geitenkaasje Met Honing

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 Snijd de geitenkaas met een verwarmd mes in plakken van ca. 1 cm. Laat de kaasplakken minimaal 30 min. in de koelkast koelen. 2 Meng de eieren met tijm, oregano en peper. 3 Haal de kaasplakken door de bloem, dan door het eimengsel en vervolgens weer door de bloem. 4 Frituur de kaasplakken direct in 1 2 min. lichtbruin en laat ze uitlekken op keukenpapier. Druppel op elk stuk wat honing.

Geitenkaasje Met Honing is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme vijgen met geitenkaas en honing
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept

Geitenkaastosti met tijmhoning
15 min Snack
Bekijk recept
Krokante minitortilla’s met geitenkaas en avocado
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Lamsbout met auberginekaviaar, paprika en geitenkaas
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasje met honing en vijgen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept