Verwarm de mini-taartjes in een voorverwarmde oven van 140 graden.Maak de bloemkool schoon, spoel ze en verdeel ze in roosjes.Bewaar enkele roosjes voor het garnituur en kook de rest beetgaar in lichtgezouten water. Laat ze schrikken onder de koude kraan en dep de roosjes droog.Bak ze vervolgens in een klontje boter en breng op smaak met folie en peper. Hak ze tenslotte in stukjes en verdeel deze over de warme mini-taartjes. Bestrooi met de geraspte kaas en plaats de taartjes nog even in de oven tot de kaas smelt. Bak ondertussen de kwarteleitjes, als spiegeleitje, in een klontje boter en doe op elke dooier een druppel tabasco.Haal de taartjes uit de oven en schep er de spiegeleitjes op.Snijd de apartgehouden rauwe bloemkoolroosjes in schijfjes en versier er de taartjes mee.
Mini-Taartjes Dubarry is een recept van Smulweb.nl