Salade Gourmande

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de bloemkoolroosjes in ruim water met zout in ca. 5 minuten beetgaar. Giet ze af, spoel ze onder koud water en laat ze goed uitlekken. Kook de eieren in 5-8 minuten hard, pel ze en snijd ze in vieren. Klop een dressing van de olijfolie, mayonaise cornichonvocht, honing en zout en peper naar smaak. Verdeel de sla voer 4 borden. Snij de artisjokharten in vieren. Verdeel de bloemkool, artisjokharten, kerstomaatjes, geitenkaas, cornichons en eipartjes over de borden. Schep de dressing erover.

Salade Gourmande is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Fricandeau Gourmande
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Gourmande Napolitaine
0 min
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept