Tomaten Met Geitekaas In De Oven

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De tomaten halveren en uithalen. Omkeren zodat ze kunnen uitdruipen. Peper in de bodems doen en dan de tomaten vullen met schijven geitenkaas van 1,5cm dikte. Indien de kaas niet past, een beetje bijsnijden. Met een mes een dun laagje honing op de schijven kaas aanbrengen, nog een draai van de pepermolen en bestrooien met gesnipperde bieslook. Bovenop een klein nootje margarine. In de voorverwarmde oven bakken : 25 minuten bij 200? (tomaten controleren tijdens het bakken en indien nodig de temperatuur aanpassen)

Tomaten Met Geitekaas In De Oven is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept