Pompoensoep (Suppa Di Zucca)

6
0-10 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Stoom de pompoen ongeveer 20 minuten. Breng de bouillon aan de kook. Smelt in een andere pan de boter, doe er de uien in en fruit ze op een laag vuur in 5 minuten zacht, roer af en toe. Doe er de aardappels, pompoen en knoflook bij, voeg zout en peper naar smaak toe, giet er de hele bouillon bij en laat alles zo`n 30 minuten pruttelen. Hierna met een stamper de soep `fijn` maken. Dien op met een beetje slagroom en peterselie.

Pompoensoep (Suppa Di Zucca) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Fiori Di Zucca
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep (zuppa Di Zucca)
30-60 min -
Bekijk recept
Pompoen-Maaltijdsoep
30-60 min -
Bekijk recept
Zuppa Di Zucca Del Nonno Vito
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Pompoensoep met basilicumolie
20 min -
Bekijk recept
Pompoensoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep met salie en spek
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept