Schil en snipper de uien. Breng bouillon aan de kook. Smelt 50g boter in een kookpan. Fruit uien glazig,voeg rijst toe,roer om. Giet de bouillon bij de rijst. Doe deksel op de pan,laat 15m sudderen. Roer niet om. Spoel de peterselie en hak fijn. Giet witte wijn bij de rijst. Laat 10m koken. Verhit boter in een pan. Bak de biefstuk. Leg het vlees tussen 2 borden. Deglaceer de bodem van de pan met rundsbouillon. Laat indampen. Schep de peterselie en de helft van de kaas door de rijst. Kruid met peper en zout. Leg 2 biefstukjes op een voorverwarmd bord. Schik bovenaan de peterselie-risotto. Bestrooi de rijst met kaas. Bedek het vlees met de saus. Geef de rest van de risotto in een kom erbij.
Biefstuk Met Peterselierisotto is een recept van Smulweb.nl