Risotto Met Cantharellen Of Gemengde Paddenstoelen

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wanneer de wijn lijkt te zijn opgenomen voeg je er een scheut hete bouillon bij. Voeg na de eerste scheut bouillon de paddenstoelen erbij. Roer goed door. Temper het vuur zodat de rijst lekker suddert. Zodra de bouillon door de rijst is opgenomen kun je de volgende scheut erbij gieten! Het hele proces duurt ongeveer 15 - 20 minuten. Proef de rijst om te kijken of deze gaar is en voldoende gekruid. (Blijf bouillon toevoegen tot de rijst zacht is maar nog wel een beetje "beet" heeft). Zet de pan van het vuur en roer in de boter(in stukjes) en een klein deel van de Parmezaanse kaas door de rijst. De rest van de Parmezaanse kaas zet je op tafel.

Risotto Met Cantharellen Of Gemengde Paddenstoelen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept