Risotto Met Witlof,pancetta En Knoflook

2
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Gebruik 1 pan!! Fruit in 1 eetlepel boter de witlof aan en haal uit de pan en zet dat even opzij bak in dezelfde pan de pancetta lekker knapperig voeg als laatste de uitgeperste knoflookteentjes toe en bak even een minuutje of twee mee met de pancetta haal uit de pan en zet ook even opzij Maak de pan schoon en doe weer een eetlepel boter in de pan en fruit hier de ui in aan,voeg de risotto toe en blus af met een beetje witte wijn (droge) Voeg nu de bouillon toe en blijf dit herhalen totdat de risotto zo goed als gaar is,voeg nu de witlof en de pancetta met knoflook toe aan de risotto en roer er goed doorheen voeg als laatste de parmezaan toe en laat even een paar minuten op laag vuur staan met de deksel erop zodat de parmezaan lekker kan smelten, roer nog een keer goed en klaar is kees werk af met de peterselie eet smakelijk

Risotto Met Witlof,pancetta En Knoflook is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept