Gebruik 1 pan!! Fruit in 1 eetlepel boter de witlof aan en haal uit de pan en zet dat even opzij bak in dezelfde pan de pancetta lekker knapperig voeg als laatste de uitgeperste knoflookteentjes toe en bak even een minuutje of twee mee met de pancetta haal uit de pan en zet ook even opzij Maak de pan schoon en doe weer een eetlepel boter in de pan en fruit hier de ui in aan,voeg de risotto toe en blus af met een beetje witte wijn (droge) Voeg nu de bouillon toe en blijf dit herhalen totdat de risotto zo goed als gaar is,voeg nu de witlof en de pancetta met knoflook toe aan de risotto en roer er goed doorheen voeg als laatste de parmezaan toe en laat even een paar minuten op laag vuur staan met de deksel erop zodat de parmezaan lekker kan smelten, roer nog een keer goed en klaar is kees werk af met de peterselie eet smakelijk
Risotto Met Witlof,pancetta En Knoflook is een recept van Smulweb.nl