Tilapia Met Mosterd-roomsaus En Risotto

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereid de risotto volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de boontjes in weinig water waar een buillontablet aan toegevoegd is in 10 minuten beetgaar. Snij de teentjes knoflook zo klein mogelijk en bak deze in een paar minuten in wat olie of roomboter. Doe vervolgens de tilapia in dezelfde pan en bak deze gaar. Voeg de klein gesneden gedroogde tomaatjes toe in de pan als de vis bijna klaar is. Haal vervolgens de vis uit de pan en voeg de mosterd en de creme fraiche toe aan hetgeen in de pan is achtergebleven. Roer dit even goed door tijdens het warm worden tot een sausje. Dien het sausje op bij de vis of strijk een beetje over de vis.

Tilapia Met Mosterd-roomsaus En Risotto is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept

Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept