Risotto Giallo Al Gorgonzola

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de prei in ringen. Snipper het sjalotje fijn en pers de knoflook uit. Doe wat olijfolie in de pan en fruit het sjalotje en de knoflook samen met de prei. Roer de rijst er doorheen, voeg de saffraan toe en schenk, beetje bij beetje de hete bouillon erbij. Kook de risotto op een laag vuur in ongeveer 20 minuten beetgaar en breng hem op smaak met zout en versgemalen peper. Roer de gorgonzola er doorheen zodat het lekker smeuig wordt. Direct opdienen.

Risotto Giallo Al Gorgonzola is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met geroosterde groenten
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept