Risotto Met Bosui, Tomaat, Cashewnoten En Forel

1
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de risotto volgens de normale wijze met een beetje zout. Laat na het koken staan. Fruit de bosui in een klein pannetje met wat olijfolie op een niet te hoog vuur. Als de bosui wat begint te kleuren kun je iets wijn toevoegen. Laat de wijn verdampen. Voeg de cashewnoten toe en de tomaten. Laat heel kort bakken, zorg er voor dat de tomaten geen papje worden. Voeg de koriander en voldoende peper toe. Voeg op het laatst de forel toe, alleen om deze iets warm te krijgen. Meng de risotto door het groente/vismengsel. Direct serveren.

Risotto Met Bosui, Tomaat, Cashewnoten En Forel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Forel met kruidenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met riesling
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte forelpuree met dragondressing en asperges
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept