Risotto Met Citroen En Tijm

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bouillon verhitten. Olie verwarmen en een scheut becel toevoegen. Ui fruiten, knoflook erbij doen en even meefruiten. Roer alle rijst erdoor en schep goed om. Doe de tijm erbij. Voeg nu beetje bij beetje de bouillon erbij, zorg elke keer dat de bouillon goed is opgenomen door de rijst. Blijft roeren. Ongeveer na 20 minuten is de rijst gaar en alle bouillon opgenomen. Wat peper uit de molen. Nog een flinke scheut becel erdoor roeren en als laatste de kaas toevoegen. Goed doorroeren. Garneren met een takje tijm en een schijfje citroen.

Risotto Met Citroen En Tijm is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept