Couscous Met Kip En Pinda's

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereid de couscous zoals op de verpakking is aangegeven met de kippenbuillon. Was de rozijnen, leg ze in een pannetje en doe er water bij tot ze onder staan. Voeg het kaneelpijpje toe. Breng het aan de kook. Houd alles 15 minuten net beneden het kookpunt. Laat de rozijnen daarna uitlekken. Verwijder het kaneelpijpje. Zet de in stukjes gesneden boontjes op met ruim kokend water. Voeg er wat zout aan toe. Laat de boontjes niet veel langer dan 5 minuten koken. Laat ze uitlekken. Verhit de olie in een wok. Bak de kippenblokjes er, onder voortdurend omscheppen, in ca. 12 minuten goudbruin en gaar in. Voeg ui en knoflook toe. Laat ze tenminste 4 minuten meebakken. Strooi er wat zout en harisa over. Schep de boontjes en de rozijnen erdoor en schep er na enkele minuten de couscous erdoor. Zodra de couscous door en door warm is geworden kan het gerecht worden opgediend.

Couscous Met Kip En Pinda's is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept