Hete Tomaten Met Gehakt

3
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fruit de uien glazig in de olie en pers de knoflook erboven uit. Laat het gehakt in kleine porties tegelijk meebakken tot het rul is. Roer tomatenpuree, paprikapoeder, cayennepeper, citroenrasp, zout, peper, tomaten en bouillon (of wijn) door het gehakt en laat alles samen met het deksel op de pan 40 minuten stoven.Snijd ondertussen de paprika′s in blokjes en voeg ze de laatste 5 minuten bij het gehakt-tomatenmengsel. Roer ze er goed door en maak het gerecht eventueel op smaak met zout en peper.

Hete Tomaten Met Gehakt is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Groentelasagne met komijnrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Eendenborst met warme appelstroop op hete bliksem
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelstamppot (hete bliksem)
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept