Gele Rijst Met Bleekselderij En Aubergine

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Kook de bleekselderij 8 min. in kokend water.
  • 3 Verhit de olie en fruit de sjalot 4 min. Giet de bleekselderij af en voeg toe, samen met de aubergine, de tomaten en de azijn. Schep om, dek af en laat nog 5 min. garen. Voeg de mozzarella toe en breng op smaak met peper en zout.

Gele Rijst Met Bleekselderij En Aubergine is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puntpaprika met aubergine
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept